Engelbrektsgatan 34 A

Kontor, 60m² , Centrum
En mindre och effektiv kontorslokal om 60 kvm som ligger på en tvärgata till Kungsportsavenyn. Lokalen ligger en trappa upp i fastigheten och lokalytan fördelar sig på en välkomnande entré, toalett med dusch, två rymliga kontorsrum och ett pausrum med pentry. En kontorslokal som är perfekt för det mindre företaget som vill sitta centralt i Göteborg med närhet till all tänkbar service.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

60m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Flera spårvagnslinjer och bussar trafikerar hållplatsen Vasaplatsen som ligger i nära anslutning till fastigheten.

Service

Det finns gott om butiker, trevliga restauranger och mysiga caféer precis i närhet till fastigheten. Här kan man enkelt ta en promenad längst Nya allén eller promenera till vallgraven och se ut över vattnet eller bara strosa runt och njuta av stadskänslan, här befinner man sig verkligen i hjärtat av Göteborg.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen