Engelbrektsgatan 26

Kontor, 292m² , Centrum
Lokalen ligger en våning upp och består av generösa rum. Högt i tak och gott ljusinsläpp. Lokalen har fina stuckaturer, kakelugnar och fiskbensparkett men är i behov av uppfräschning, här kan vi tillsammans med er skapa ert nya drömkontor. I vår visionsbild har vi tagit fram ett möjligt förslag

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

292m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Avenyn har längs stora delar av sträckningen tio meter breda trottoarer som från början var förträdgårdar. Längs gatans bägge sidor finns en stor koncentration av restauranger, pubar och andra matställen. Kungsportsavenyn var till namnet tidigt ifrågasatt, så föreslogs exempelvis 1880 att den istället skulle heta Gustaf Adolfsgatan och 1882 beslöts att gatan skulle ändra namn till Kungsportsgatan, men beslutet återtogs samma år med knapp majoritet. Det kontroversiella var beteckningen aveny, som upplevdes främmande med en "utländsk prägel". Avenyn: Ståndsmässiga kontorsadresser, stora butiksutrymmen och mycket av Göteborgs nöjesliv.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med bussar och spårvagnar.

Service

All önskvärd service finns direkt utanför dörren.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen