Enekullegatan 2D

Kontor, 81m² , Norra Älvstranden
Några minuters promenad från Eriksbergs Köpcentrum finns nu möjlighet att hyra den här yteffektiva lokalen om 81kvm. Lokalen passar både för kontor, butik, showroom etc. (OBS ej café/restaurang). Prisvärd lokal med snabbt tillträde. Hyra ca 9.150 kr/mån + moms (elförbrukning och internet ej inkluderat). Lokalen ligger i markplan och har 2 rum samt ett lunchrum/pentry och WC. Den större kontorsytan har stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus och har plats för minst 6st arbetsplatser. Det bakre rummet används idag som konferensrum samt lager. Parkeringsplats utanför och i fastigheten finns även cykelförråd, återvinningsrum och tillgång till delat tvättrum. Utanför lokalen finns en picknickplats där man kan äta lunch på somrarna. En två minuters promenad bort ligger Eriksbergs Köpcentrum med bra serviceutbud och butiker. Nära bra kommunikationer till centrum med både buss och båt. Möjlighet att hyra till ett separat lagerrum till bra pris.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

81m²

Omgivning

Eriksberg, ett område med närhet till Göta Älv på Hisingen, är ett historiskt industri- och varvsområde. Nya moderna fastigheter samsas med äldre nyrenoverade versbyggnader som tillsammans erbjuder attraktiva kontorslokaler med ett bra läge. I området finns goda allmänna kommunikationer som effektivt tar dig till och från Eriksberg med hjälp av färjor och bussar. Närhet till såväl Lundbyleden som Älvsborgsbron.

Kommunikationer

Goda kommunikationer in till City från hållplats Säterigatan. Båt/Älvsnabben från Eriksbergs Färjeläge.

Service

Några minuters promenad från Eriksberg Köpcentrum. Vidare finns ett trevligt utbud av restauranger mm. i omgivningarna runt Eriksberg/Lindholmen.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen