Elementvägen 4

Lager, 900m² , Lindome
Nu finns möjlighet till ett funktionellt lager med hög takhöjd och utan pelare i lokalen. Fastigheten ligger strategiskt i Lindome nära kommunikationer och service. Ett par minuters promenad från Lindome centrum med ICA, gym, lunchrestauranger och annan service. Nära bra kommunikationer och endast ett par minuters bilväg från E6:an.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

900m²

Omgivning

Lindome, som ligger mitt emellan Göteborg och Kungsbacka, är ett lättillgänglig och harmonisk område strax söder om köpstaden Kållered. I området finns goda möjligheter för lagerverksamheter och vidare finns även fastigheten Lindome Park som erbjuder butiks-, lager-, produktions- och kontorslokaler. Området har goda kommunikationer via bland annat Lindome Station där pendeltåg trafikerar sträckan Göteborg-Kungsbacka. Med Västtågen tar det 15 minuter till Göteborg och 8 minuter till Kungsbacka. Vidare finns även direkt närhet till E20 vilket gör det lätt att ta sig till och från området med bil.

Kommunikationer

Busshållplats nära

Service

Service och lunchrestauranger i nära anslutning till fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen