Elementvägen 4

Lager, 455m² , Lindome
Kallager om 455m2 i Lindome Park. Lagret har bra takhöjd och stor markport (4x6m). Fastigheten ligger några minuter från E6:an och med bra allmänna kommunikationer. Direkt närhet till service och restauranger i Lindome Centrum. Möjlighet finns även att hyra till separata kontorsrum i närliggande kontorshotell (annan del av fastigheten).

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

455m²

Lokalnummer

Elementvägen 4

Omgivning

Lindome, som ligger mitt emellan Göteborg och Kungsbacka, är ett lättillgänglig och harmonisk område strax söder om köpstaden Kållered. I området finns goda möjligheter för lagerverksamheter och vidare finns även fastigheten Lindome Park som erbjuder butiks-, lager-, produktions- och kontorslokaler. Området har goda kommunikationer via bland annat Lindome Station där pendeltåg trafikerar sträckan Göteborg-Kungsbacka. Med Västtågen tar det 15 minuter till Göteborg och 8 minuter till Kungsbacka. Vidare finns även direkt närhet till E6:an vilket gör det lätt att ta sig till och från området med bil.

Kommunikationer

Nära till E6:an med goda förbindelser till Mölndal, Göteborg och Kungsbacka. Från Lindome station går pendeltåg och bussar. Busshållplats finns även vid Lindome centrum.

Service

Nära service och restauranger. Några minuters promenad till Lindome Centrum med Ica Supermarket, gym, apotek mm. Padelhall ligger i området.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen