Ekenleden 11

Kontor/Lager, 245m² , Kållered
Kombilokal med bra läge i Kållered, mitt emot nya IKEA. Öppen lageryta med 3,40 meter i takhöjd och en 2,50 meter hög markport. Ytterligare finns det två mindre kontorsrum, ett rum för pentry och lunchrum, samt ett rum föromklädningsrum, toaletter och dusch. Gårdsyta finns att hyra i anslutning till lokalen. Fastigheten har bra läge, ett stenkast från Kållered köpstad och med bra allmänna kommunikationer frånområdet.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

245m²

Omgivning

Kållered är en köpstad som ligger söder om Mölndal. Köpstaden domineras av IKEA samt flertalet andra etablerade verksamheter och genomgår, för närvarande, en planerad förnyelse. Vidare finns även ett industristråk ett stenkast bort. Här finns företag som erbjuder tjänster samt som bedriver produktionsverksamhet. Området har goda kommunikationer via bland annat Kållereds Station där pendeltåg trafikerar sträckan Göteborg-Kungsbacka samt via en större busshållplats som trafikerar linjer till bland annat Mölndals Centrum. I Kållered finns även direkt närhet till E20 vilket gör det lätt att ta sig till och från området med bil.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med kollektivtrafik, närmsta hållplats är Kållered köpstad som nås inom några minuters gångavstånd.

Service

Med en kort promenad når man Kållered köpstad som erbjuder all tänkbar service såsom butiker, apotek, IKEA, mataffär och restaurang.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen