Ekelundsgatan 1-5

Kontor, 650m² , Centrum
På plan 7 i vår fastighet på Ekelundsgatan 1 erbjuder vi nu ett stort kontor om ca 650 kvm. Lokalen inrymmer flera kontorslandskap i varierande storlek, tysta rum och mötesrum samt en stor lounge i anslutning till lokalens entré. Lokalen har fin utsikt över kanalen och nära till bra kommunikationer i området. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

650m²

Omgivning

Inom Vallgraven, Göteborgs sprudlande startpunkt, är det område där staden anlades 1621. Idag kvarstår dessa byggnader i form av exempelvis Kronhuset, Ostindiska huset, Sahlgrenska huset och Stadshuset. Området fyller än idag sitt syfte med ett högt tempo och omges ännu av butiker, kontor och restauranger i alla former. Inom Vallgraven har tillgång till mycket god kollektivtrafik och man når enkelt de flesta buss- och spårvagnslinjerna såväl som Centralstationen där tåg och bussar för dig vidare mot alla väderstreck.

Kommunikationer

Väldigt god, nära till Domkyrkan och Lilla Torget och 10 minuters promenad till Centralstationen.

Service

All tänkbar service runt om fastigheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen