E A Rosengrens Gata 1

Kontor/Lager, 3000m² , Högsbo-Sisjön
Lokalerna nås genom kontorsentrén på baksidan av fastigheten, i anslutning till kontorslokalerna når lagerlokalen som mäter som högst 6,5m i takhöjd. På baksidan finns 2 stycken lastkajer rakt in i lagret och två stycken omklädningsrum. Lokalen är fördelad på kontor och showroom på ca 350 kvm fördelat på 6 kontor och lunchrum med möjlighet till flertalet kontorsplatser. Det är lätt att angöra fastigheten för leveranser och det går att köra runt fastigheten med lastbil. Lokalen kan även passa bra för lättare produktion. Höglager/Industri/verkstad på ca 2650 kvm.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

3000m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Lätt att ta sig till fastigheten med både bil och buss. Linjerna 58, 80 och 772 stannar alldeles i närheten.

Service

De välkända handelsplatserna Frölunda Torg, 421 och Sisjö Centrum ligger alldeles i närheten. Till stan/Linné tar man sig på några minuter med bil eller med buss.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen