Drottninggatan 38

Kontor, 484m² , Centrum
Välkommen till en nyrenoverad och fräsch kontorslokal med öppen planlösning. Här sitter man högst upp i fastigheten med en vacker utsikt ut över centrala Göteborg. Planlösningen är fördelad på tre öppna kontorslandskap, flera samtalsrum och mötesrum samt ett större konferensrum. Det finns en trevlig lounge samt ett öppet lunchrum med fint pentry. Här finns de perfekta förutsättningarna för att få en flexibel och trivsam arbetsplats Lokalen ligger i fastigheten Arkaden och är belägen i hjärtat av Göteborg. Här har man alltid nära till shopping, god mat och bäst tänkbara service.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

484m²

Omgivning

Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer

Spårvagnshållplatsen är direkt utanför entrén och ett par minuters promenad tar dig till Centralstationen.

Service

Fastigheten ligger mitt i centrala Göteborg och här är nära till all tänkbar service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen