Drakegatan 7

Kontor, 892m² , Gårda
Söker ni ett stort kontor i expansiva Gårda kan vi nu erbjuda en lokal om 892 kvm på plan 3 i vår fastighet på Drakegatan 7. Lokalen har en mix av allt, öppna kontorslandskap, kontors- och mötesrum i varierande storlek samt mycket trevliga gemensamhetsytor och pentry. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

892m²

Lokalnummer

Drakegatan 7

Omgivning

Gårda är, med sitt centrala läge, ett sprudlande och snabbt växande område. Tack vare läget är det nära till allt och man kan njuta utav lugnet längsmed Fattighusåns promenadstråk, centrums puls och rika utbud samt stadens evenemangstråk. Goda kommunikationer finns via kollektivtrafiken och lederna. Området, som delas upp i Norra och Södra Gårda, är ett utav Göteborgs mest expansiva områden där klassiks industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer samt kunskapsföretag.

Service

Ett stenkast från Göteborgs centrum där all typ av service finns.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen