Drakegatan 7

Kontor, 717m² , Gårda
I denna moderna fastighet kan vi nu erbjuda en kontorslokal i två plan på totalt 717 kvm. Lokalens entréplan på 192 kvm består idag av konferensytor och ett stort trevligt pausrum. På våningen över finner vi en ljus och luftig rumsindelad yta på 525 kvm. Här är fönster i tre väderstreck och dessutom in mot en ljusgård. Skulle inte denna planlösning passa er så finns det alla möjligheter för er att med personliga val påverka både ytskikt och lokalytan. Kanske efter företagets profil? Man kommer i stort sett direkt från de stora lederna till Gårda. Detta är en representativ fastighet med härlig ljusgård och hissen tar dig direkt upp till kontoret. Området Gårda har närhet till det mesta. På andra sidan Mölndalsån ligger Göteborgs Evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg. I området finns flera lunchrestauranger. Garage finns i huset och gott om parkeringsplatser utanför.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

717m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Gårda har med sitt strategiska läge har inte lång till de centrala delarna av Göteborg som Korsvägen och Svenska mässan eller Avenyn. Det går med lätthet att ta sig hit då området ligger nära de stora genomfartslederna och har goda förbindelser via kollektivtrafiken. Dessutom finns det gott om parkeringsmöjligheter i området samt ett bra utbud av lunchrestauranger. Centrum gränsar i norr till Göta älv, i öster till E6:an, i söder till Mölndal och i väster till Linnéstaden. Inne i centrum hittar ni Göteborgs stadsmitt med historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla affärer, restauranger, caféer m.m. Gränsen för området går genom Ullevigatan, delen söder om denna med Huvudbrandstationen i norr och köpcentret Fokus i söder utgör södra Gårda.

Kommunikationer

Tillgängligheten är mycket god då fastigheten ligger i direkt anslutning till de stora motorlederna. Bra parkeringsmöjligheter i området. Goda förbindelser med kollektivtrafik.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen