Drakegatan 5

Kontor, 208m² , Gårda
Drakegatan 5 erbjuder ljusa lokaler med god standard. Vill ni sitta öppet men också ha tillgång till mötesrum och trevliga gemensamhetsytor är detta ett kontor för er. Alla faciliteter i närområdet och direkt närhet till leder och kollektivtrafik. Lokalen ligger i direkt anslutning till en fin ljusgård samt en innergård med goda möjligheter till representation. Garage finns i huset. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

208m²

Omgivning

Gårda är, med sitt centrala läge, ett sprudlande och snabbt växande område. Tack vare läget är det nära till allt och man kan njuta utav lugnet längsmed Fattighusåns promenadstråk, centrums puls och rika utbud samt stadens evenemangstråk. Goda kommunikationer finns via kollektivtrafiken och lederna. Området, som delas upp i Norra och Södra Gårda, är ett utav Göteborgs mest expansiva områden där klassiks industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer samt kunskapsföretag.

Kommunikationer

Tillgängligheten är mycket god då fastigheten ligger i direkt anslutning till motorleder.

Service

Direkt utanför dörren finns ett flertal restauranger och annan service som till exempel banker. Inom promenadavstånd finns Avenyn, med hotell, shopping och mer restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen