Datavägen 6 B

Kontor, 435m² , Högsbo-Sisjön
Rymligt och rumsindelat kontor om 435 kvm högst upp i huset. Ytan är idag fördelad på flertalet rumsindelade kontor i varierande storlek. Ytterligare finns utställningsrum, pentry och förråd. Finns möjlighet att anpassa materialval och planlösning enligt önskemål och behov. Sisjön ligger nära Göteborgs större trafikleder. Härifrån tar du dig snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda busskommunikationer med linje184 som tar dig till Frölunda Torg på 9 minuter samt med linje 84 som tar dig till Marklandsgatan på 20 minuter.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

435m²

Omgivning

Högsbo industriområde är ett grannområde norr om Söderleden, och har varit ett mer utpräglat industriområde än Sisjön. Köpcentrat 421 ligger inom Högsbo industriområde. Medan ett flertal störrre butiker som Coop Forum, Elgiganten, Inet, SAAB/Opel och Rusta finns i närbelägna Sisjöns industriområde.

Kommunikationer

Den direkta anslutningen till de stora trafiklederna gör området attraktivt för företag i alla branscher. De kollektiva kommunikationerna är goda och närmaste hållplats är Datavägen där buss 88 och 188 avgår ifrån.

Service

I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen