Datavägen 37

Kontor, 468m² , Askim
Ett ljust och fint kontor på våning 4 med en egen härlig takterrass. Lokalen har blandad planlösning med både öppen kontorsyta och kontorsrum i olika storlekar samt konferensrum. Flera av rummen i lokalen har glasväggar som ger ett fint ljusinsläpp. Lokalen har även ett fint pentry och pausyta.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

468m²

Omgivning

Askim, ett expansivt område i sydvästra Göteborg, erbjuder en strategisk placering med spännande utvecklingsmöjligheter. Området ligger nära Sisjön Industriområde som har ett brett utbud av all önskvärd service. Säröleden, som går genom stadsdelen, gör det lätt att ta sig till och från området. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer då flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området.

Kommunikationer

God kummunikation med busslinje 86 till hållplats Datavägen. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping.

Service

I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen