Bror Nilssons gata 5

Kontor/Lager, 366m² , Norra Älvstranden
I den äldre varvsfastigheten Förrådet mitt i centrala Lindholmen finns denna trevliga lokal om 366 kvm till uthyrning med både en ljus och luftig kontorsdel och en lager del. Här sitter man nära vattnet och Lindholmens härliga hamnpromenad som bjuder på restauranger, caféer och butiker. Lokalen finns på våningsplan tre och har ett entresol en trappa upp med fint ljusinsläpp. Vid fastigheten finns cykelparkering och dusch, det finns även elladdning i närliggande RE-garaget.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

366m²

Omgivning

Lindholmen, Göteborgs främsta kunskapskluster, är hem för 350 innovativa teknik- och medieföretag såväl som till tusentals studenter och forskare. Tack vare sina täta, innovationsrika samarbeten mellan näringsliv och akademi har Lindholmen kommit att bli en unik plats i Västsverige. Goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer som bland annat passerar Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrum. Vidare finns även Lindholmspiren vars färjor snabbt korsar älven. Just nu planeras det även för en linbana som kommer att gå från Järntorget till Wieselgrensplatsen. Denna sträcka väntas ta totalt 12 minuter och ett av de inplanerad stoppen är Station Lindholmen.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig hit, både med buss och färja. Det tar bara några minuter med buss från Centralstationen och färjan går hela tiden mellan Lindholmspiren och Rosenlund.

Service

Här finns det gott om bra lunchrestauranger och affärer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen