Bror Nilssons gata 5

Kontor, 666m² , Norra Älvstranden
Nu finns det en kontorslokal på 666 kvm på plan två i fastigheten Förrådet till uthyrning. Här får du högt i tak och enskilda rum blandas med härliga öppna ytor och konferensrum. Lokalen består av ett plan på 509 kvm och en entresol på 157 kvm. På nedre plan finns receptionsdisk, en stor öppen yta i mitten och flera enskilda kontorsrum med glaspartier och enorm takhöjd. Det finns möjlighet att öppna upp om så önskas. Uppe på entresolen finns konferensrum, kök och pausrum.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

666m²

Omgivning

Här ligger Lindholmen Science Park, en värdsledande arena för forskning, innovation och utbildning inom mobilt internet, intelligenta fordon, transportsystem och media & design. Lindholmen erbjuder näringsliv, högskola och samhälle en utvecklingsmiljö och nätverkande vilket resulterar i framgångsrika samarbeten. Här finns mer än 300 företag och några kända aktörer är Ericsson, IBM, Semcon och SVT. På Campus Lindholmen finns Göteborgs universitet, Chalmers tekniska högskola och det gemensamma IT-universitetet. Runt 9 000 studerande, forskare och lärare är verksamma här. Nya aktörer både Svenska och nationella söker sig hela tiden till det här attraktiva läget.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig hit, både med buss och färja. Det tar bara några minuter med buss från Centralstationen och färjan går hela tiden mellan Lindholmspiren och Rosenlund.

Service

Här finns det gott om bra lunchrestauranger och affärer.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen