Bror Nilssons Gata 4

Kontor, 285m² , Norra Älvstranden
I denna renoverade varvsfastighet finns en modern kontorslokal om 285 kvm till uthyrning. Här finner ni rymliga kontor, ett öppet kontorslandskap, konferensrum, pentry med trevlig intilliggande pausyta, förråd, arkiv, kopieringsrum samt två toaletter. Fastigheten har ett fint vattennära läge och närhet till Lindholmens vackra hamnpromenad med restauranger, caféer och trevliga butiker.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

285m²

Omgivning

Lindholmen, Göteborgs främsta kunskapskluster, är hem för 350 innovativa teknik- och medieföretag såväl som till tusentals studenter och forskare. Tack vare sina täta, innovationsrika samarbeten mellan näringsliv och akademi har Lindholmen kommit att bli en unik plats i Västsverige. Goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer som bland annat passerar Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrum. Vidare finns även Lindholmspiren vars färjor snabbt korsar älven. Just nu planeras det även för en linbana som kommer att gå från Järntorget till Wieselgrensplatsen. Denna sträcka väntas ta totalt 12 minuter och ett av de inplanerad stoppen är Station Lindholmen.

Kommunikationer

Stombuss nr 16 (5 min intervall vid rusningstrafik) stannar alldeles i närheten.

Service

All tänkbar service i direkt närhet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen