Blomstergatan 2

Kontor, 146m² , Olskroken
Nu finns en mindre kontorslokal om 146 kvm till uthyrning i Partihallarna. Lokalen är ljus och har fina ytskikt. Här sitter man strategiskt nära de stora lederna och centrala Göteborg.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

146m²

Omgivning

Olskroken, en modern stadsdel strax öster om centrala Göteborg, är ett område med närhet till såväl pulserande stadsliv som till grönskande natur. Ett stenkast bort finns både centrum med ett brett utbud av allt önskvärt och de gröna naturområdena Skatås och Delsjön. Näringslivet i området präglas framförallt av verksamheter inom kontor samt handel, och längsmed Redbergsvägens båda sidor finns ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Olskroken har ett strategiskt bra läge med goda allmänna kommunikationer. Området trafikeras av flertalet buss- och spårvagnslinjer och vidare anses Olskroken vara en av de viktigaste knutpunkterna i det Västsvenska järnvägssystemet. Direkt närhet till E6 och E20 vilket gör det enkelt för den bilburna. Gamlestaden, strax norr om Göteborgs centrum, präglas framförallt av karaktäristisk bebyggelse i form av landshövdingehus. Området har med sin närhet till city, utvecklingspotential och konkurrenskraftiga hyresnivåer blivit allt mer attraktivt för företag. Många av företagen som sitter i Gamlestaden idag inriktar sig mot kultur, handel och media. Området ligger nära stora trafikleder och 5 minuters resa med bil från Göteborgs centrum. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer i form av buss- och spårvagnslinjer. Gullbergsvass, en stadsdel i centrala Göteborg, bestående av bangård, kombiterminal, godsterminaler, postterminal och andra verksamheter kopplade till transportnäringen.

Kommunikationer

Området ligger strategiskt nära E6/E20 och har utmärkta kommunikationer med buss och spårvagn.

Service

I området finns all tänkbar service med restauranger, caféer och butiker.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen