Beatrice Lesslies gata 7

Kontor, 350m² , Högsbo-Sisjön
Nu finns en ljus och rymlig lokal till uthyrning i populära Högsbo industriområde. Lokalen är uppdelad med både en öppen och rumsindelad planlösning. Lokalen genomgick en större renovering 2016 och är genomgående ljus med fina materialval. Fastighetens ligger strategiskt med närhet till Dag hammarsköldsleden och med bra förbindelser med kollektivtrafiken. Parkering finns i anslutning till fastigheten och 4-5 parkeringsplatser följer med lokalen. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

350m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

God bussförbindelse med linje 58 och 772 till hållplats Beatrice Lesslies Gata.

Service

Nära till gym, bank, restauranger samt köpcentrum.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen