Bäckstensgatan 13

Kontor/Lager, 425m² , Eklanda
Nu finns ett riktigt trevligt lager/industrilokal till uthyrning i en representativ fastighet med bra läge på gränsen mellan Mölndal/Eklanda och Högsbo industriområde. Lagerdelen som ligger i markplan, har tre portar. Lagret är fördelat på ca 190 kvm + 142 kvm höglager. Lokalen har också kontor, gemensamhetsytor, matsal, omklädningsrum, duschar, toaletter och vilorum.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

425m²

Omgivning

Eklanda, som är ett industriområde i Mölndal, är ett av Nordens största företagsområden. Inom det närmsta väntas området växa samman med Mölndal då det planeras för ny bebyggelse på åkermarken mellan de båda områdena. I övrigt projekteras det för en ny stadsdel, Västra Eklanda, som kommer att ligga jämte Eklanda. Området har ett bra läge med närhet till såväl handel som natur och goda kommunikationer. Eklanda har ett flertal busshållplatser som trafikeras av ett tretal linjer. För den bilburna finns närhet till Järnbrottsmotet samt Åbomotet vilket gör det enkelt att resa mot samtliga väderstreck. Området Eklanda, som ligger i Högsbo-Sisjö industriområde, har direkt närhet till såväl handel som natur och kommunikationer. Industriområdet är i nuläget Nordens största företagsområde och mellan Eklanda och närliggande stadsdelen Sisjön planeras i nuläget en ny stadsdel, Västra Eklanda, som beräkas stå klar 2021.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett strategiskt läge med närhet till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Bäckstensgatan" går buss nr 751 mot Frölunda Torg via Radiomotet där byte kan ske till expressbussar som tar dig vidare in mot Göteborgs centrum.

Service

I området finns bra service och trevliga lunchrestauranger. I närområdet finns både Sisjö köpcentrum och köpcentrum 421. På endast 10 min tar dig buss 751 till Frölunda Torg där det finns ett stort utbud finns av både affärer och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen