Backavägen 3

Kontor, 409m² , Hisingen
Ljus och trevlig kontorslokal om 409 kvm på Backavägen 3. Lokalen har härligt ljusinsläpp med fönster i två vädersträck. Planlösningen är blandad med öppna ytor som samsas med kontor och mötesrum. Lokalen och fastigheten renoveras och omvandlas till en ny fin del av området. Fastigheten ligger nära de stora lederna vilket ger ett utmärkt skyltläge. Oavsett om du är bilburen eller åker med buss är tillgängligheten stor. Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

409m²

Omgivning

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt.

Kommunikationer

Ett stenkast från fastigheten ligger ett av Göteborgs allra största kollektivtrafikpunkter, Hjalmar Brantingsplatsen.

Service

Backaplan ligger i närheten och är ett av Sveriges största handelsområden. Handeln upptar omkring 110 000 kvadratmeter och handelsområdet har 3 500 parkeringsplatser. Det finns över 120 butiker på Backaplan, restauranger och kaféer medräknat. Här hittar du allt du behöver inom bekvämt avstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen