August Barks gata 30B

Kontor, 262m² , Högsbo-Sisjön
Denna kontorslokal om 262 kvm har en trevlig planlösning med öppna ytor, kontorsrum, konferensrum, förråd samt pentry. Lokalen går att anpassas efter era behov. Perfekt läge vis köpcentrum 421. Tillgång till angränsande takaltan. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

262m²

Lokalnummer

August Barks gata 30

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Bra förbindelser med buss till bla Frölunda Torg och Marklandsgatan.

Service

All tänkbar service alldeles i närheten.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen