August Barks Gata 23

Kontor, 335m² , Högsbo-Sisjön
Fastighet med bra skyltläge där vi nu kan erbjuda ett kontor om 335 m2. Lokalen har en blandad planlösning, med några mindre rum, stora ytor och bra fördelning av mötes-/samtalsrum. Detta kontor är perfekt för företaget som vill ligga i ett idealiskt läge nära lederna och all tänkbar service finns på gångavstånd. Mitt över gatan ligger Köpcentrum 421 med ICA Maxi, Systembolaget, Mediamakt, H&M, Lindex och många fler butiker. Några minuter bort ligger även Sisjöns handelsområdes hela utbud. Det går med lätthet att ta sig in till centrum och samtidigt ligger det utanför trängselskattzonen. Det finns parkering runt hela fastigheten och nära till busshållplatser.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

335m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger.

Kommunikationer

Området har goda allmänna kommunikationer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Busshållplatsen ligger nära fastigheten och det tar 10 min in till centrala Gbg. Från busshållplats "Köpcentrum 421" tar det: 8 min till Marklandsgatan 7 min till Frölunda Torg 15 min till Mölndal C För cykelburna tar det 20min till Linnéplatsen

Service

Tillgång till all tänkbar service. Mitt över gatan ligger Köpcentrum 421 med ICA Maxi, Systembolaget, Mediamakt, H&M, Lindex och många fler butiker. Några minuter bort ligger även Sisjöns handelsområdes hela utbud.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen