Askims Verkstadsväg 4

Kontor/Lager, 505m² , Högsbo-Sisjön
Kombilokal om 505 kvm med såväl kontors- som lagerytor samt med strategiskt läge i Sisjöns shoppingområde. Öppna ytor samsas med cellkontor och ytterligare finns även tillgång till pentry/pausyta. Fantastiskt läge med närhet till det mesta, exempelvis service, butiker och restauranger. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer inom promenadavstånd. Lätt åtkomst till lederna Västerleden, Söderleden, Dag Hammaskjöldsleden och Säröleden. Perfekt för den bilburne!

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

505m²

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Ett flertal busslinjer trafikerar Sisjön Handelscentrum. Lätt att komma ut på trafikleder med bil.

Service

All tänkbar service i direkt anslutning i Sisjön/Högsbo.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen