Askims Verkstadsväg 17

Kontor, 317m² , Högsbo-Sisjön
Nu har vi en ledig Kontorslokal på Askims Verkstadsväg 17 i Sisjön. Planlösning och ytskikt är funktionell och i hög standard, Du får gott sällskap av grannarna Länsförsäkringar, Electrolux Home samt Arken Zoo. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

317m²

Lokalnummer

Askims Verkstadsväg

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Bussförbindelser: 58, 83, 84, 88, 182, 186. Med bil: Landvetter flygplats 24 minuter, Göteborgs centrum 9 minuter, Frölunda torg 5 minuter.

Service

Fastigheten ligger mitt i centrala Sisjön i närheten av Coop Forum, Jula, Restaurang Aquarelle, Stadium+ och SATS.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen