Askims Verkstadsväg 17

Butik, 485m² , Högsbo-Sisjön
Attraktiv butikslokal i centrala Sisjön med bra skyltläge. Lokalen är på 485 m² i markplan med bra skyltläge och fri kundparkering alldeles utanför dörren. Runtomkring finns grannar som Jula, Arken Zoo, Coop Forum och Systembolaget. Gångavstånd till hållplats Hantverksvägen som trafikerar busslinje 83, 84 och 186. Närhet till stora leder.

Fakta

Lokaltyp

Butik

Storlek

485m²

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett industriområde med stark tillväxt i Göteborgs södra del. Med sitt centrala läge och närhet till stora trafikleder är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher. Området Högsbo-Sisjön delas av Söderleden och de två delområdena skiljer sig lite åt. Högsbo ligger närmare Göteborgs centrum och har fortfarande kvar en del äldre fastigheter som nu succesivt renoveras och byggs ut. På andra sidan Söderleden ligger Sisjön med ett stort handelsområde där det de senaste åren expanderat och statsats ordentligt. Högsbo-Sisjön är ett område som har allt man kan önska. Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt, och kännetecknas av en ganska bergig terräng. Bebyggelsen är mest koncentrerad till kustområdet, och utgörs till övervägande del av villor.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen