Askims verkstadsväg 1

Kontor/Lager, 0m² , Högsbo-Sisjön
Välkommen till en trevlig kontorsfastighet i expansiva och populära Sisjön! I denna fastighet har vi en kombilokal fördelad på kontor samt lager tillgänglig för er verksamhet till sommaren 2023. Lokalens kontorsdel om 185 kvm disponeras idag med kundentré, pentry, pausrum och kontor. Genom de två portarna tillhörande lokalen har man en direktacess till lagret som är 720 kvm. Mått: Höjd i lager ca 2,6m Portar ca H2,3 B 3,9 Lokalen ligger strategiskt bra med nära acess till Söderleden och med närhet till Sisjöns centrum som erbjuder ett bra utbud av handel, service och restauranger. Välkommen att kontakta oss för mer information och tidbokning av visning.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

0m²

Lokalnummer

Askims verkstadsväg

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Flera busslinjer stannar inom 2 minuters promenadavstånd och nära större trafikleder som Söderleden och väg 158 för den med bil.

Service

Området har ett stort utbud med service, allt från lunchrestauranger till stora butikscentra och övrig service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen