Askims verkstadsväg 1

Kontor, 166m² , Högsbo-Sisjön
Välkommen till denna trevliga kontorslokal i expansiva Sisjön om 166 kvm. Nära ut på leden och bra utbud av restauranger, handel samt service i området. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

166m²

Lokalnummer

Askims verkstadsväg

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8–16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10–14 minuter.

Kommunikationer

Flera busslinjer stannar inom 2 minuters promenadavstånd och nära större trafikleder som Söderleden och väg 158 för den med bil.

Service

Området har ett stort utbud med service, allt från lunchrestauranger till stora butikscentra och övrig service.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen