Aröds Industriväg 34

Kontor, 135m² , Hisingen
En mindre kontorslokal som upplevs rymlig och välkomnande. Lokalen är om 135 kvm och är uppdelat på fyra kontorsrum, förråd och en rymlig entré. Här sitter man strategiskt med placering i de centrala delarna av Aröds Industriområde och med närhet till Backaplans handelsområde.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

135m²

Omgivning

På Hisingen låg några av världens största skeppsvarv fram tills 1970-talets varvskris. Dessa var Götaverken, Arendalsvarvet, Eriksbergs Mekaniska Verkstads AB och Lindholmens varv. På de gamla varvsområdena längs Hisingskajerna finns numera en blandning av boende, kontor och butiker. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket attraktivt. Fastigheten ligger i ett småindustriområde, nära Backaplans köpcentrum.

Kommunikationer

Busshållplatsen Stora Arödsgatan ligger 6 minuters promenad från fastigheten och tar dig till knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen på bara 6 minuter.

Service

Backaplan ligger nära och är ett av Sveriges största handelsområden. Handeln upptar omkring 110 000 kvadratmeter och handelsområdet har 3 500 parkeringsplatser. Det finns över 120 butiker på Backaplan, restauranger och kaféer medräknat. Här hittar du allt du behöver inom bekvämt avstånd.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen