Argongatan 9

Lager, 2870m² , Åbro
Vi på Lokalisera har uppdraget att förmedla denna närcentrala lager-/logistiklokal med tillhörande mindre personal-/kontorsyta. Med strategiskt och mycket centralt läge, i Åbro Företagsområde, kan vi nu erbjuda en lager- och logistiklokal om ca 2.870 m2 inklusive tillhörande personalytor/kontor om ca 200 m2. Lagerytan kan utöver att vara ett yteffektivt höglager, anpassas för exempelvis kombinerat showroom eller lagerbutik tillsammans med höglager. Parkering och rangeringsytor finns runt fastigheten. Fastigheten har utmärkta kommunikationer med Lila Express/buss 758 som tar dig till Mölndal Station på 5 min. Detta gör lokalen lämplig för företag som värderar tillgänglighet för anställda och besökare. Kontakta oss på Lokalisera för mer information och för att boka en visning.

Fakta

Lokaltyp

Lager

Storlek

2870m²

Omgivning

Åbro Företagsområde, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel, logistik och life science/forskning. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Busslinje Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort.

Kommunikationer

Med bil kommer du snabbt och lätt ut på både söderleden och E6:an. Restid med bil till Mölndals centrum ca 5 min, Sisjön ca 7 min, Frölunda Torg ca 10 min, Göteborg city ca 15-20 min, Landvetter flygplats ca 20 min. Med kollektivt reser du enkelt och snabbt till/från Mölndals centrum för vidare anknytningar med tåg/buss/spårvagn. Hållplatsen Kryptongatan finns direkt utanför fastigheten med frekventa avgångar.

Service

Det finns ett bra utbud av lunchrestauranger i området. Närhet till både Mölndals centrum/Mölndals Galleria och Sisjöns handelsområde där all tänkbar service finns tillgänglig.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen