Argongatan 9

Kontor, 370m² , Åbro
Här ges nästa hyresgäst möjlighet att själva vara med och påverka sitt nya kontor. Kvarvarande outhyrd kontorsyta är totalt 800 m2, som också går att dela upp i 370/430 m2. Med den generösa takhöjden finns möjlighet att skapa ett häftigt kontor, med öppen planlösning. Utöver interiör total renovering kommer fastigheten även få en modern facelift, med modern färgsättning av fasaden. Parkering direkt utanför och buss Lila Express/buss 758 (3/5 minuter till Mölndal Centrum/Station) 30 meter från entrén gör lokalen lämplig för företag som värderar tillgänglighet för anställda och besökare. Lokalens hjärta omringas i sin tur av en atriumgård/uteplats. Runt om detta finns rumsindelade kontor, gott om mötesrum, stort lunchrum och allmänutrymmen. Hör av er till oss på Lokalisera för mer information och för att boka en visning inom kort.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

370m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Åbro Företagsområde som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering.

Kommunikationer

Med bil kommer du snabbt och lätt ut på både söderleden och E6:an. Restid med bil till Mölndals centrum ca 5 min, Sisjön ca 7 min, Frölunda Torg ca 10 min, Göteborg city ca 15-20 min, Landvetter flygplats ca 20 min. Med kollektivt reser du enkelt och snabbt till/från Mölndals centrum för vidare anknytningar med tåg/buss/spårvagn. Hållplatsen Kryptongatan finns direkt utanför fastigheten med frekventa avgångar.

Service

Det finns ett bra utbud av lunchrestauranger i området. Närhet till både Mölndals centrum/Mölndals Galleria och Sisjöns handelsområde där all tänkbar service finns tillgänglig.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen