Argongatan 10

Kontor, 210m² , Åbro
Nu har vi möjlighet att erbjuda en nyrenoverad, fräsch lokal och med hög standard, passande för ex. kontor/showroom. Lokalen ligger i Åbro Företagsområde och passar för en verksamhet som är i behov av en, nästan helt, öppen planlösning. Möjlighet finns att flytta in i denna lokal med kort varsel.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

210m²

Hiss

Hiss finns ej

Omgivning

Åbro Företagsområde, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Busslinje Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort.

Kommunikationer

Med bil kommer du snabbt och lätt ut på både söderleden och E6:an. Restid med bil till Mölndals centrum ca 5 min, Sisjön ca 7 min, Frölunda Torg ca 10 min, Göteborg city ca 15-20 min, Landvetter flygplats ca 20 min. Med kollektivt reser du enkelt och snabbt till/från Mölndals centrum för vidare anknytningar med tåg/buss/spårvagn. Frekventa avgångar från närliggande hållplatsen Kryptongatan.

Service

Det finns ett bra utbud av lunchrestauranger i området och närhet till både Mölndals centrum och Sisjöns handelsområde där all tänkbar service finns tillgänglig.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen