Angereds Torg 14-20

Kontor, 686m² , Angered
En rymlig kontorslokal på våning två mitt i centrala Angered. Här sitter man strategiskt med närhet till både E6 och E45. Lokalen är fördelad på cellkontor i olika storlekar, kök och möjlighet till konferansrum.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

686m²

Omgivning

Angered, en spännande stadsdel i utveckling, är belägen i nordöstra Göteborg. Närheten till knutpunkten Angered Centrum erbjuder ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker och service. Vidare finns även goda allmänna kommunikationer då flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området, såväl norr som söderut.

Kommunikationer

I anslutning till Angered Centrum ligger Resecentrum för kollektivtrafiken. Här går både bussar och spårvagnar som tar dig både norr och söderut. Med spårvagn tar man sig till Göteborg central på 22 minuter.

Service

Angereds Centrum är ett primärområde i stadsdelen Angered i Göteborg. Det är en knutpunkt, med 60-tal affärer, restauranger, systembolag, gym, post och bank.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen