Andra Långgatan 19

Kontor, 468m² , Masthugget
Denna kontorslokal om 468 kvm har en bra planlösning med flera kontorslandskap i varierande storlekar med fönster ut mot Andra Långgatan, pentry samt pausutrymme och konferensrum. I denna lokal ges möjlighet att anpassa lokalens befintliga ytor och skick efter era behov. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

468m²

Lokalnummer

Andra Långgatan 19

Omgivning

Masthugget, i centrala Göteborg, är ett område där den sprudlande innerstadspulsen möter det lokala livet. Längsmed de legendariska "långgatorna" finns ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. Vidare finns även Masthuggskyrkan som, med sin upphöjda position, erbjuder en glimt av Göteborgs berömda utsikt över staden, älven och hamnen. Området, som länge har kopplat samman staden, har bra strategisk placering, med närhet till Linnéstaden, Centrum, Majorna och älven. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Goda förbindelser med busslinje 60 samt spårvagnslinje 1, 6 och 11 till Järntorget.

Service

Nära till Järntorget med diverse butiker, caféer och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen