Andra Långgatan 19

Kontor, 352m² , Linnéstaden
Nu finns en fantastisk möjlighet att hyra en lokal på 352 kvm på Andra Långgatan. Den nya hyresgästen kommer få möjlighet att vara med och påverka lokalens materialval vilket ger en bra möjlighet att anpassa lokalen efter företagets profil. (Renderingsbild och ritning skall ses som referensmaterial) Här finns två entréer och fastigheten är centralt belägen enbart ett stenkast från Järntorget och dess kollektivtrafik med goda förbindelser till Götaleden. I fastighetens garage finns möjlighet att hyra parkeringsplatser. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

352m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Linnéstaden, en av de äldre delarna i Göteborg, har stämningsfulla och inspirerande miljöer med en kombination av nutida och äldre byggnader. I området finns de fina parkerna Slottsskogen och Botaniska trädgården, och vidare finns ett brett utbud av småbutiker och restauranger. Strålande läge med placering i Göteborgs innerstad, med närhet till centrum och Centralstationen. Järntorget är en viktig knutpunkt som, med flertalet buss- och spårvagnslinjer, gör det enkelt att ta sig runt.

Kommunikationer

Goda förbindelser med spårvagn och buss. Några minuters promenad till Järntorget ett av stadens större knytpunkter för kollektivtrafiken i västra delen av staden. En av stadens stora genomfartsleder passerar intill och möjlighet till parkering finns i närliggande parkeringshus.

Service

Längs Långgatorna och Järntorget finns stort utbud av diverse butiker, caféer och restauranger.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen