Anders Carlssons gata 12

Kontor, 210m² , Norra Älvstranden
Nu kan vi erbjuda en ljus och charmig kontorslokal om 210m2 i lugnt läge och med fin utsikt på plan 3. Här finner du öppna ytor, ljusa fina hörnrum, kök/pentry och tre toaletter. Det finns gott om parkering i området och nära till kollektivtrafik. Lindholmen är ett explorativt område med utveckling och innovation. Det finns närhet till trevliga restauranger, träningsanläggningar och ett rikt kulturliv.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

210m²

Omgivning

Här ligger Lindholmen Science Park, en värdsledande arena för forskning, innovation och utbildning. Lindholmen erbjuder näringsliv, högskola och samhälle en utvecklingsmiljö och nätverkande vilket resulterar i framgångsrika samarbeten. Här finns mer än 300 företag och några kända aktörer är Ericsson, IBM, Semcon och SVT. På Campus Lindholmen finns Göteborgs universitet, Chalmers tekniska högskola och det gemensamma IT-universitetet. Runt 9 000 studerande, forskare och lärare är verksamma här. Nya aktörer både Svenska och nationella söker sig hela tiden till det här attraktiva läget.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen