Anders Carlssons gata 14

Kontor, 276m² , Lindholmen
I den populära fastigheten Galjonen finns nu en kontorslokal om 276 kvm ledig. Här sitter man med underbar utsikt ut över Göteborgs hamninlopp. Lokalen ligger på våning fem och är ljus och luftig och har gott om fönster. Planlösningen är uppdelad på kontorsrum i varierande storlekar och ett konferensrum. Det finns även en större öppen yta samt ett ljust och fint pausrum med pentry. Det finns bra med förrådsutrymmen samt toalett och dusch, perfekt om man cyklar till kontoret. Lindholmen är ett explorativt område med utveckling och innovation. Det finns närhet till trevliga restauranger, träningsanläggningar och ett rikt kulturliv.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

276m²

Omgivning

Lindholmen, Göteborgs främsta kunskapskluster, är hem för 350 innovativa teknik- och medieföretag såväl som till tusentals studenter och forskare. Tack vare sina täta, innovationsrika samarbeten mellan näringsliv och akademi har Lindholmen kommit att bli en unik plats i Västsverige. Goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer som bland annat passerar Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrum. Vidare finns även Lindholmspiren vars färjor snabbt korsar älven. Just nu planeras det även för en linbana som kommer att gå från Järntorget till Wieselgrensplatsen. Denna sträcka väntas ta totalt 12 minuter och ett av de inplanerad stoppen är Station Lindholmen.

Kommunikationer

Från Lindholmen är det alltid nära till Göteborg city. Mellan Lindholmen och Nordstan tar det bara 6-8 minuter med busslinje 16. Vid högtrafik på morgonen och kvällen går linje 16 var tredje minut. Det finns ytterligare ett antal busslinjer som trafikerar Lindholmen. Färjan Älvsnabbare går varje kvart mellan Rosenlund och Lindholmspiren. Resan tar bara fyra minuter. Med färjan Älvsnabben kan du åka till Klippan, Rosenlund och Lilla Bommen på Södra Älvstranden.

Service

På Lindholmen finns ett mycket bra utbud av lunchrestauranger med hög kvalitet och annan service som bank, friskvård, frisör, biluthyrning, konferensanläggningar, nära till hotell.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen