Aminogatan 34

Kontor, 184m² , Åbro
Kontorslokal om 184 kvm med öppet landskap i Mölndal. Fri parkering. Finns även mindre förråd, ca 15 kvm, på bottenvåning med lastkaj att hyra separat. I huset har man tillgång till en gemensam konferenslokal med placering i ljusgård som man nyttjar fritt. Promenadavstånd till hållplats Riskulla där busslinje 758 och Lila Express passerar. Fri parkering

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

184m²

Omgivning

Åbro Industriområde har ett gott företagsklimat som passar det lilla företaget såväl som det stora. Med sin närhet till motorvägar ger området ett bra läge där du med lätthet kan ta dig dit du vill. Busslinje 772 och Orange express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal, Västra Frölunda och Göteborg C.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss. Orange Express, buss 772 och buss 606 från Mölndals centrum går till hållplats Riskulla alternativt Johannefred.

Service

I området finns både trevliga lunchrestauranger, mataffärer och gym.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen