Aminogatan 32D

Kontor/Lager, 635m² , Åbro
Med lättillgängligt läge i nära anslutning till Söderleden finner ni denna flexibla kombinationslokal om 635kvm, passande för kontor, lager och showroom/butik. Ytan är idag fördelad på 440kvm kombinerat kontor och butiksyta och ca 195kvm lager. Det finns även en inhägnad utställningsyta på 245kvm som går att hyra till. Fastigheten ligger i nära anslutning till Söderleden och har nära bra allmänna kommunikationer med buss åt både Mölndals C och Marklandsgatan. Andra verksamheter i området är bland annat Tesla, Ahsell, Svenska Hem och Derome

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

635m²

Omgivning

Åbro Industriområde har ett gott företagsklimat som passar det lilla företaget såväl som det stora. Med sin närhet till motorvägar ger området ett bra läge där du med lätthet kan ta dig dit du vill. Busslinje 772 och Orange express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal, Västra Frölunda och Göteborg C.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i nära anslutning till Söderleden och E6:an. Busshållplats ligger några minuters promenad bort. Från hållplats Riskulla går det frekventa avgångar, 8-10 minuter till Mölndals C och 20 min till Marklandsgatan.

Service

All tänkbar service inom 5 min bilavstånd; Mölndals centrum, Sisjön Handelsområde och Frölunda Torg. Lunchrestauranger finns i området-

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen