Aminogatan 20-22

Kontor/Lager, 1575m² , Åbro
Effektiv kombinationslokal med 1000 kvm lager och 575 kvm kontor. Lagerytan har två bra portar i markplan och en takhöjd om mestadels ca 5,80 m till balk. Trevlig kontorsyta med moderna materialval och egen entré. Busslinje 758 samt Lila Express passerar genom området och erbjuder goda förbindelser till Mölndals Resecentrum, Lindome och Frölunda Torg. Vidare finns närhet till all tänkbar service i form av lunchrestauranger, butiker, apotek, bank osv. Parkering i anslutning till fastigheten.

Fakta

Lokaltyp

Kontor/Lager

Storlek

1575m²

Omgivning

Åbro Företagsområde, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering. Busslinje Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen