Åbäcksgatan 6

Kontor, 960m² , Krokslätt
Flexibla lokaler i tegelbyggnad med stabil stomme och väl dimensionerade bjälklag som tål last. Huskroppen är relativt grund och har gott om fönster vilket ger ljusa lokaler. Stor parkering finns i direkt anslutning till fastigheten. Lätt att ta sig hit med såväl bil som med kollektivtrafik. Hållplatsen heter Krokslätts Torg, där finns även närservice, flertalet restauranger och Ica Maxi.

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

960m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Lindenhof ligger strategiskt i hjärtat av Krokslätt. Omgivningen är präglad av kontor och småskalig industriproduktion blandat med bostäder. Gott om parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Lätt att ta sig hit med såväl bil som med kollektivtrafiken. Hållplats Krokslätts Torg. Spårvagn 4 till Mölndals centrum/Angered, Buss 755 till Sahlgrenska/Kållered, Buss 761 till Heden/Lindome.

Service

Närservice finns vid Krokslätts Torg och Ica Maxi ligger inom gångsavstånd. Flertalet restauranger finns att välja på inom närområdet.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen