A Odhners Gata 41

Kontor, 500m² , Högsbo-Sisjön
Trevlig och fräsch kontorslokal med blandad planlösning, en god mix av öppna ytor och separata rum. Trevligt öppet kök med matplats i anslutning till innergård. Utanför fastigheten, som är inhägnad, finns ett större antal parkeringsplatser. Fastigheten ligger i ett mycket bra kommunikationsläge i Högsbo, med snabb access ut på vägarna. Ligger ca 300m från köpcentrum 421. Kontakta oss för mer information!

Fakta

Lokaltyp

Kontor

Storlek

500m²

Hiss

Hiss finns

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Intresseanmälan

Hittar du inte vad du söker?

Vi får löpande in nya lokalobjekt. Kontakta oss om vill du veta mer eller bli inlagd i vårt spekulantregister för att kontinuerligt få information om nya lokaler som matchar ert behov.

Åk till toppen